Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Att arbeta på Sto

På Sto finns många olika yrken

I Linköping ligger vårt nordiska huvudkontor med centrala funktioner som ekonomi, HR och marknad. Här finns även produktionsanläggning och logistikcentrum. Vi har butiker och försäljningskontor på åtta orter från Falun i norr till Malmö i söder. Totalt jobbar 138 glada kollegor för ett mer omsorgsfullt byggande och nöjda kunder!

Vår policy är att arbetsmiljöarbete ska ingå som en naturlig del i företagets verksamhet. Vi arbetar ständigt för att främja en god arbetsmiljö, en trygg arbetsplats och nöjda medarbetare. Läs mer i vår arbetsmiljöpolicy till höger.

Vad är det bästa med att jobba på Sto?

Träffa några av våra medarbetare!

jonas_200x133

Jonas Stjärnborg, lagersamordnare
Jag måste säga att det är mina medarbetare som är det bästa med jobbet. Vi har ett helt fantastiskt gäng här i Linköping, och en härlig stämning inom gruppen. Dessutom gör variationen i arbetet att ingen arbetsdag blir den andra lik, och man lär sig alltid något nytt.

asa_200x133

Åsa Fredriksson, ansvarig för marknadskommunikation
Kompetenta och trevliga kollegor är det allra viktigaste! Jag känner mig också stolt att få arbeta med produkter som är kända för sin höga kvalitet och kunna se fina referenser i verkligheten. Att få möjlighet att samarbeta internationellt är en rolig bonus.

henrik_1200x800

Henrik Nöjd, transportplanerare
Det bästa att jobba på Sto är friheten att sköta sitt jobb på bästa sätt, man får ta mycket egna beslut för att det ska fungera. Det är roligt att sitta lite mitt i smeten, det är mycket som händer både här och där.

lotta_1200x1800

Ann-Charlotte Lundbom-Wisén,
HR-partner & utbildningsansvarig

Jag gillar mina arbetsuppgifter, vilket jag tycker är viktigt. Men framför allt måste jag lyfta upp min chef och mina arbetskamrater, de är fantastiska!

jocke_1200x800

Joachim Arwskog, säljchef, region Norr
Den familjära atmosfären och den otroliga kompetensen som finns inom företaget. Att vi är säkra på vad vi säljer och kan stå rakryggade och veta att vi erbjuder marknaden de mest innovativa och bästa lösningarna till våra kunder.

daniel_1200x1800

Daniel Malmgren, project management & sales industry manager
Förutom att arbeta med bra kollegor och ett starkt varumärke är jag stolt att få sälja produkter och system som våra kunder applicerar och som skapar snygga fasader, golv och tak.

Lediga tjänster

VIll du bli vår nya kollega?

Student?

Välkommen att kontakta oss för exjobb, praktik eller studiebesök!

Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot LIA-studenter på vår löneavdelning.

Arbetsmiljöpolicy

Kontakt

Johanna Gabrielsson

Johanna Gabrielsson

Personalchef

Tel: +46 13 37 71 31
Mobil: +46 72 402 75 64