Att arbeta på Sto

På Sto finns många olika yrken

Det finns många olika yrkeskategorier på Sto, vilket gör att våra medarbetare har varierande bakgrund och intressen. I Linköping ligger vårt nordiska huvudkontor med centrala funktioner som ekonomi, HR och marknad. Här finns även produktionsanläggning och logistikcentrum. Vi har även butiker och försäljningskontor på åtta orter från Falun i norr till Malmö i söder. Totalt jobbar 138 glada kollegor för ett mer omsorgsfullt byggande och nöjda kunder!

Vår policy är att arbetsmiljöarbete ska ingå som en naturlig del i företagets verksamhet. Vi arbetar ständigt för att främja en god arbetsmiljö, en trygg arbetsplats och nöjda medarbetare. Läs mer i vår arbetsmiljöpolicy till höger.

Vad är det bästa med att jobba på Sto?

Träffa några av våra medarbetare!

henrik_1200x800

Henrik Nöjd, Transportplanerare
Det bästa att jobba på Sto är friheten att sköta sitt jobb på bästa sätt, man får ta mycket egna beslut för att det ska fungera. Det är roligt att sitta lite mitt i smeten, det är mycket som händer både här och där.

lotta_1200x1800

Ann-Charlotte Lundbom-Wisén,
HR-partner & utbildningsansvarig

Jag gillar mina arbetsuppgifter, vilket jag tycker är viktigt. Men framför allt måste jag lyfta upp min chef och mina arbetskamrater, de är fantastiska!

jocke_1200x800

Joachim Arwskog, Säljchef, region Norr
Den familjära atmosfären och den otroliga kompetensen som finns inom företaget. Att vi är säkra på vad vi säljer och kan stå rakryggade och veta att vi erbjuder marknaden de mest innovativa och bästa lösningarna till våra kunder.

daniel_1200x1800

Daniel Malmgren, Project Management & Sales Industry Manager
Förutom att arbeta med bra kollegor och ett starkt varumärke är jag stolt att få sälja produkter och system som våra kunder applicerar och som skapar snygga fasader, golv och tak.

Lediga tjänster

VIll du bli vår nya kollega?

Student?

Välkommen att kontakta oss för exjobb, praktik eller studiebesök!

Arbetsmiljöpolicy

Kontakt

Johanna Gabrielsson

Johanna Gabrielsson

Personalchef

Tel: +46 13 37 71 31
Mobil: +46 72 402 75 64