Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Tillbaka

Prisförändringar frakter

15063_truck_sunset_web

Med anledning av ökade indexregleringar och tillägg för frakter de senaste åren inom transportbranschen gör vi en justering av våra tariffer och gränser i fraktprislistan. Leveranspriser debiteras enligt gällande leveransprislista som återfinns på vår hemsida under Leveransvillkor. Den kan även laddas ner till höger.

Vi arbetar kontinuerligt, tillsammans med våra samarbetspartners för transporter, med att förbättra distributionen och samtidigt verka för en reducering av vår miljöpåverkan. Just nu distribuerar vi till stora delar inom Sverige under 24 timmar från order till leverans av lagerartiklar, där fler och fler lastbilar kör med miljövänliga drivmedel. Från vårt centrallager i Linköping har vi även satsat på en kranbil som kör exklusivt för oss inom närområdet med det allra miljövänligaste drivmedlet. Hållbarhet, flexibilitet och ökad service kommer vi även i fortsättningen att utveckla för en bra upplevelse av oss som leverantör.

Ladda ner

Kontakta oss

Fredrik Eriksson

Fredrik Eriksson

Chef Logistik och Distribution

Tel: 013-37 71 81
Mobil: 070-680 43 30