Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Tillbaka

Ny VD på Sto Scandinavia AB

Jan T. Andersen

Sedan den 1 oktober 2016 är Jan T. Andersen VD för Sto Scandinavia AB i Sverige, samt i de övriga Sto-bolagen i Norden, Sto Danmark A/S, Sto Norge AS och Sto Finexter Oy.


Jan har under tiden som han arbetade på företagen Würth och Sika förvärvat många års erfarenhet om byggbranschen. Han har också utvecklat mycket goda färdigheter inom områdena teknik, marknadsföring och försäljning och han har även tidigare arbetat som VD under flera år, bl a för Sika Norge och Würth Mexiko.

Närmast kommer Jan från sin egen konsultfirma, som han drivit sedan 2014. Jan kommer från Norge och har en stor internationell erfarenhet. Han har varit framgångsrik inte bara i Norge, utan även i Tyskland och Mexiko. Från och med nu kommer hans stationeringsort att vara i Linköping, där Sto Scandinavia har sitt huvudkontor.

- Jag har i min kontakt med Sto mötts av en mycket sympatisk och kunnig personal och tillsammans med den produktkvalitet och det stöd vi har från Tyskland, ska vi skapa ett oslagbart företag i Norden, säger Jan T. Andersen.


Vi hälsar Jan välkommen och önskar honom all framgång i sin nya roll på Sto.

Kontaktuppgifter

Jan T. Andersen

Jan T. Andersen

VD

Tel: 013 - 37 71 42
Mobil: 070 - 309 33 40