Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Tillbaka

Väx tillsammans med oss

Jan T. Andersen

I början på oktober tillträdde jag min nya roll som VD för en av Nordens största producenter av produkter och systemlösningar inom fasad, interiör, golv och betong. För mig innebär det att jag nu har genomfört de första magiska 100 dagarna. Det är nämligen vedertaget att 100 dagar är den tid det tar för någon att kunna utvärdera alla förutsättningar för fortsatt framgång. Det är också den tid du har på dig att göra avtryck och lägga om kursen för skutan när du tillträder som ny chef.


Nyckelkompetensen är stor

För mig är det redan klart och tydligt. Efter 30 års ledarskap i flera internationella företag och i många olika länder och kulturer, kan jag konstatera att jag aldrig har varit i ett företag med bättre förutsättningar. Inom Sto finns stora mängder av kompetens i alla avdelningar, i alla nordiska länder, och inte minst hos vårt moderbolag Sto SE & Co. KGaA i Tyskland. Detta i kombination med god ekonomi och fantastiska produkter gör det möjligt för oss att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna som finns på marknaden.


Mer kundorienterade i framtiden

Den stora frågan är ändå hur våra anställda, kunder och partners upplever oss. Det är de som är väsentliga. Och det finns säkert varierande historier kring detta och om vad som har varit. Men det jag tycker är mest intressant är det vi faktiskt kan påverka och göra något med. Och det är framtiden. I dagsläget är vår huvudsakliga målsättning att Sto Scandinavia ska fokusera på att bli än mer kundorienterade för att skapa tillväxt. Jag hoppas att du som kund vill vara med på den resan, och växa tillsammans med oss. För förutsättningarna är goda.

Kontaktuppgifter

Jan T. Andersen

Jan T. Andersen

VD

Tel: 013 - 37 71 42
Mobil: 070 - 309 33 40