Tillbaka

Möt några av våra specialister

specialister_28473

Ett av våra strategiska mål är att vara specialister och möta våra kunder med lösningar för deras unika behov och önskemål. Ett steg på vägen är att vidareutveckla vår organisationsstruktur med Peter Hedlund i spetsen som sälj- och marknadschef i Sverige. – Jag ser fram emot att fortsätta driva utvecklingen framåt på Sto. Vi fortsätter vår specialisering för att ännu bättre kunna möta våra kunders behov, både ur ett sälj- och produktperspektiv.

Vår tidigare säljare Mattias Bengtsson har nu axlat rollen som försäljningschef Anläggning. – Jag ser fram emot utmaningen att leda vårt säljteam StoCretec som har lång erfarenhet av tekniskt utmanande projekt inom golv, betongrenovering och kolfiberförstärkning, säger Mattias. För affärsområdet Fasad ansvarar Peter Ufer och Fredrik Persson för den nya regionsindelningen Norr och Syd.

Vi har också bildat affärsområdet Industri under ledning av Daniel Malmgren, tidigare regionchef på Sto. Affärsområdet kommer specialisera sig på kundanpassade lösningar till prefab-industrin.

Som ett led i utvecklingen av våra butiker har Åsa Friberg anställts som shop manager. Med mångårig erfarenhet och stort driv kommer Åsa tillsammans med våra butiksmedarbetare förbättra servicen till våra kunder. Det pågår redan ett antal projekt, bl.a. uppfräschning och flytt till nya lokaler på ett antal orter.

Sto är känt för att ha några av de bästa tekniska lösningarna och produkterna i Europa. Lika naturligt ska det vara att tänka på Sto som ett företag med de bästa människorna och den bästa servicen. Med dessa mått kan vi skapa verkligt mervärde för dig som kund, och det är allt som räknas!


Jan Tore Andersen
VD, Sto Scandinavia AB

Kontakta oss

Peter Hedlund

Peter Hedlund

Sales & Strategic Market Manager

Tel: 042 - 16 67 53
Mobil: 070 - 921 20 24

 

Fredrik Persson

Fredrik Persson

Regionchef Försäljning Fasad Syd

Tel: 042-16 67 55
Mobil: 070-221 79 90

Daniel Malmgren

Daniel Malmgren

Manager Projects / Sales Industry

Tel: 013-37 71 12
Mobil: 070-279 05 89

Åsa Friberg

Åsa Friberg

Shop Manager Sweden

Tel: 013-37 71 15
Mobil: 072-402 75 12