Tillbaka

Lediga tjänster

smile_4468553_1920

Säljare, Betong & Golv, Göteborg
Som säljare hos Sto Scandinavia tillhör du ett rikstäckande säljteam inom Betong och Golv, din placeringsort är i region väst med utgångspunkt från kontoret i Göteborg, där du kommer att arbeta med försäljning av främst våra golvbeläggningar till bland annat industri- och lagerbyggnader, kontor/butik och parkeringshus.

Läs mer och ansök

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup.

Project developer, Linköping
Vi förstärker nu vår organisation i Linköping med en nyinrättad tjänst som har i uppdrag att stödja vårt marknads- och säljarbete genom att bygga viktiga relationer med nyckelpersoner för våra projekt i tidiga skeden. Uppdraget innebär att utveckla nära och förtroendefulla relationer med våra målgrupper i föreskrivande led såsom ingenjörer, arkitekter och konsulter samt med fastighetsägare.

Läs mer och ansök

I denna rekrytering samarbetar vi med AS&B.

Chef till Back Office/Innesälj
Uppdraget innebär att vara en viktig del av vår säljorganisation med ansvar bland annat för inne sälj, kundregister, orderhantering samt pris- och rabattavtal. Du kommer att leda en grupp med 8 medarbetare där huvuddelen arbetar från vårt huvudkontor i Linköping. Men du kommer även att ha några medarbetare på andra orter i Sverige.

Läs mer och ansök

I denna rekrytering samarbetar vi med AS&B.

Kontakta oss

Sto Scandinavia AB

Gesällgatan 6
SE-582 77 Linköping

Tel: +46 13 37 71 00
Ordertelefon: 020-37 72 00