Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Tillbaka

Prisförändringar

Ny prislista 1 februari 2020

Vi vill informera om våra prisförändringar som gäller fr.o.m. 1 februari 2020.


Vi arbetar kontinuerligt med att effektivisera och utveckla vår produktion och vårt arbetssätt men mot bakgrund av att vi kommer att få ökade kostnader på insatsvaror samt andra kostnader som påverkar våra produktpriser, så kommer Sto att 2020 genomföra en prisjustering av våra produkter inom fasad, interiör samt golv och betong.


Leveranser av pågående och avtalade objekt kommer att ske enligt tidigare överenskommelser. För mer detaljerad information om priser på enskilda produkter eller system, kontakta din säljare på Sto.


Två av våra huvudmål är stärka vår digitala plattform samt att alltid ha ett hållbarhetsperspektiv. Därför kommer vi i år att distribuera våra prislistor i ett utskriftsvänligt format, digitalt via vår hemsida. Prislistan finns tillgänglig på www.sto.se från 1 februari 2020.


Mot framtiden i 2020

Ökad digital information för effektivitet och transparens och ett fortsatt fokus på hållbara lösningar är två av de sätt vi arbetar för ett mer omsorgsfullt byggande.


Längre livslängd och ökade underhållsintervall är två effekter som flertalet av våra produkter kan hjälpa till med. Ett ökat fokus på lösningar för renovering för att bevara det befintliga är ett bra sätt att ta hand om våra resurser. Förbättrad energieffektivisering är en viktig fördel med våra fasadsystem.


Våra olika kreativa fasadytor möjliggör spännande projekt – du hittar några av våra referenser på vår hemsida! Ett stort urval gör att du som kund lättare kan hitta den lösning som passar just dig. På golvsidan har vi genom integrering av fler bolag så som f.d. Hesselberg Bygg och Viacor ett ännu större sortiment.


Sto tackar dig som kund för vårt samarbete under 2019 och ser fram emot nya gemensamma möjligheter under 2020!


Med vänliga hälsningar

Peter Hedlund

Sälj- och marknadschef

Sto Scandinavia AB