Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

StoAcademy

Våra seminarier och utbildningar

För oss är utbildning viktigt för vår kvalitetssäkring. Utbildning är också en färskvara; produkter och tekniker utvecklas och normer och regler förändras. Därför har vi på Sto fasta utbildningstillfällen som du är välkommen att anmäla dig till. Vi ordnar även företagsanpassade utbildningar.

Kurserna leds av våra specialister inom respektive produktområde. Kurserna hålls i Linköping och Malmö där vi har lokaler för såväl teori som praktiska moment.


OBS!


Under rådande omständigheter och med hänsyn till våra kunder och medarbetare har vi valt att inte ha några fasta utbildningsdatum inbokade för vårens utbildningar.


Möjligheten att skräddarsy en företagsanpassad utbildning finns fortfarande om den kan genomföras enligt rådande bestämmelser och riktlinjer. Se vårt utbud av utbildningar nedan.


För att boka en företagsanpassad utbildning, kontakta oss på stoacademy.nordic@sto.comVåra utbildningar:

 

Utvärdering

”Det var väldigt uppskattat. Vi har erfarna och kunniga medarbetare, men det är extremt viktigt även för dem att uppdatera sina tekniska kunskaper och få chans att ställa frågor.“ - Utvärdering från platschef

Har du frågor?

Ann-Charlotte Lundbom-Wisén

Ann-Charlotte Lundbom-Wisén

Utbildningsansvarig

Tel: 013-37 71 88
Mobil: 070-365 64 24

Information om anmälan och kurskatalog

Välj vilket datum du vill närvara och anmäl dig. Ange även om ni önskar hotellövernattning, så hjälper vi till med bokningen.

O.S.A. senast 10 dagar innan utbildningen äger rum. Anmälan är bindande. Antal deltagare min 8 och max 20 personer. På kurserna StoForum Fogfritt Golv och StoForum Brick gäller max 12 deltagare. Vi återkommer efter mottagen anmälan med besked om plats finns.

Vänligen lämna återbud om du/ni får förhinder.

Medlemskap AFG

AFG

Sto är medlem i AFG och ackrediterad utbildare inom fogfritt golv.

Säker Fasad

Säker Fasad

StoAcademy håller utbildningar för de fasadsystem som ingår i konceptet Säker Fasad.